Han Koning
Designer

Han Koning. Het begon allemaal bij de Design Academy Eindhoven, waar hij internationale aandacht kreeg met zijn bekroonde design ‘103% Vase’. Na afstuderen startte hij zijn eigen bedrijf om te kunnen doen wat hij het meest leuk vindt: het creëren van leuke producten. Van idee tot product, van het kopen van materialen naar verzending, alles in eigen handen.

Han’s inspiratie voor nieuwe producten is overal waar hij is. Cruise in de stad op zijn fixie, lezen op een vliegtuig naar Bangkok, wolk-kijken vanuit het dek van zijn boot – de ideeën blijven vloeiend. Van een steeds groeiende bank van foto’s, schetsen en materiële experimenten worden nieuwe producten opgeblazen. Deze producten komen tot leven in de Development Room, Han’s lab uitgerust met machines die hij ontworpen en gebouwd heeft.
Niet alleen is uw lamp speciaal voor u gemaakt; De uitrusting waarop het wordt geproduceerd is uitsluitend ontwikkeld voor dat precieze doel. Han’s manier van werken wordt niet gedreven door enige stijl of trend, maar door zijn liefde voor het draaien van technieken binnen en voor het experimenteren met materialen en vorm.

De resultaten van Han’s experimenten zijn te koop, te bestellen. Elk product is uitsluitend voor u gemaakt en is dus uniek – dus verwacht een kleine levertijd. U bent ook welkom om door de Development Room te vallen en te zien dat uw product wordt gemaakt